Creiem que la moda pot ser cíclica i respectuosa amb el medi ambient. Perseguint aquest somni, hem creat ReLove, la nostra col·lecció més eco-friendly. Fem servir fibres orgàniques, reciclades o naturals amb el compromís de crear peces més sostenibles amb menys impacte mediambiental.

PRODUCTE RELOVE:

Posem l'etiqueta ReLove a les peces que s'han elaborat amb un procés més sostenible, que estan fabricades amb matèries d'origen natural, orgànic o reciclat i/o fabricades a prop (Itàlia, Espanya i Portugal) per poder-les identificar al moment tant a les nostres botigues físiques com a la botiga online. 

A la col·lecció tardor-hivern 2019, el 10 % del total de les nostres peces van formar part de la col·lecció ReLove. Estem treballant amb el compromís d'augmentar aquesta xifra fins al 20 % de la producció per al 2020 i fer que aquesta quantitat continuï augmentant en els propers anys per reduir al mínim possible l'impacte mediambiental de Brownie.

Totes les peces etiquetades com a ReLove segueixen uns estàndards de qualitat marcats pels organismes internacionals. Controlem els materials que fem servir i el procés de producció perquè la peça final s'adigui a la qualitat Brownie.

Actualment, tots els nostres proveïdors que treballen la col·lecció ReLove compten amb els certificats OTS (Organic content standard), GOTS (Global Organic Tecticle Standard), BCI (Better Cotton Initiative), a més de treballar amb cotó reciclat i materials Lenzing con el Lyocel i el Viscose Ecovero.

adn1
ADN Brownie:

Brownie està format, majoritàriament, per un equipo jove, amb ganes de guiar l'empresa cap a un futur sostenible, on l'impacte de les nostres col·leccions en el món sigui només estètic i no mediambiental.

Les nostres botigues es caracteritzen pel reciclatge de mobiliari i decoració. Per fer-ho restaurem mobles antics (en alguns casos amb més de 100 anys d'història!) i objectes en desús, i els donem una segona vida gràcies al nostre sistema d'artesans i restauradors i minimitzant la producció a escala industrial.

Així, cada una de les nostres botigues és especial i única, i fomentem l'artesania i la restauració de mobles perquè creiem en la bellesa dels objectes amb història.

ADN-img
Kick-off Relove

ReLove es la nostra primera col·lecció de roba més sostenible, el 10% del total de la nostra producción al 2019.

26% producció sostenible

El 2020 ReLove ha incrementat el pes al 26 %, superant el nostre propòsit inicial d'arribar al 20 %.

42% producció sostenible

Augmentem la quantitat de peces ReLove fins assolir el 42 % de la col·lecció.

58% producció sostenible

Augmentem la quantitat de peces ReLove fins assolir el 58 % de la col·lecció de roba i accessoris.

BGreen

Creem un comitè intern per liderar la transformació de l'empresa cap a la sostenibilitat, un equip en què participaran empleats de tots els departaments. Plantegem noves accions que ens permetin desenvolupar la sostenibilitat en tots els àmbits de la marca.

Energía 100% renovable

Tota l'energia consumida a Brownie, tant en oficines com en botigues físiques, prové de fonts renovables.

Selecció de proveïdors més verds

Identificar proveïdors que compleixin els estàndards ReLove Brownie.

Packaging

Millorem el packaging substituint els materials plàstics per materials naturals.

Formación personal

Hem realitzat 3 jornades de formación i conscienciació pel nostre equip humà, colaborant amb BCome. La nostra col·lecció ReLove és un dels nostres objectius principals, però també volem implantar accions en la rutina diaria dels nostres empleats.

Petjada de carboni

Hem treballat amb el nostre proveïdor logístic per implementar un sistema de control de petjada de carboni per mesurar l'impacte del nostre transport.

Plastic collectors

Col·laborem amb l'associació en la recollida de plàstics.

AIGUA KM 0

Generem 0 % de residus en el consum d'aigua a les nostres oficines.

La sostenibilidad como valor

Als tres valors de Brownie, honestedat, humiltat i transparencia, comencem a treballar la incorporación de la sostenibilitat.

Reducción de envíos

Hem agrupat els enviaments a botigues i els enviaments a proveïdors per reduir la petjada de carboni.

Reforestació

Plantem els primers arbres Brownie als boscos de l'associació Reforest.

Manual botigues

Generar un manual amb consells d'accions sostenibles per aplicar al dia a dia de les botigues.

Millora en els embalatges

Les nostres bosses de tela van passar a ser 100% orgàniques, les bosses de rebaixes a ser 100% reciclades i les capses utilitzades al magatzem tenen certificat FSC (Forest Stewardship Council, un certificat amb l’objectiu d’aconseguir un ús responsable i sostenible dels boscos.

BGreen tips

Newsletter trimestral per als nostres empleats amb consells i informació sobre tips sostenibles que poden aplicar en el seu dia a dia, de manera que es creï una comunitat.

Reducció impressió

Reduïm significativament la impressió de paper a les nostres oficines.

Reciclatge de teixits

Donem una segona vida als teixits que ja no fem servir perquè les escoles de disseny tinguin material de treball.

50% energia elèctrica

El 50% de l'energia de la nostra logística interna és renovable.