ROOTS

Creada pel matrimoni format per Mercedes Ortega i Juan Morera, Brownie va néixer amb el desig d'oferir un producte de qualitat i femení inspirat per la nostra terra, la Mediterrània. Van anomenar la seva nova marca en honor a un gosset que s'acabava d'incorporar a la família: Brownie.

¡Detalls que no busquen la perfecció, sinó la felicitat.!

brownie girl

#brownieGirl

Brownie és la marca de les noies que organitzen un àpat compartit els diumenges al matí, les que corren descalces per la platja perquè volen notar la sal a la pell, les que troben tresors a les golfes de l'avi, les que obren els braços quan van en bicicleta, les que trien un disseny per oblidar l'avorriment de casa, i les que saben que les seves amigues són les seves germanes.

col·lecció

Frescor, funcionalitat i confiança. Aquests són els valors que es troben en cada una de les nostres peces, amb la intenció d'oferir dissenys que facin feliç a qui els porti. Les nostres col·leccions es caracteritzen per mesclar bàsics atemporals d'alta qualitat i peces de tendència capaces de transmetre el nostre esperit vital i espontani.

brownie girl
brownie girl

Our way

Amants de la llibertat, la comoditat, la bona via, els dies de sol a la platja i els dies de pluja al sofà. La missió de Brownie és omplir aquest món d'optimisme a través d'un equip, unes botigues i unes col·leccions on l'alegria és el nostre "manifest".

brownie honestidad

#1 HONESTEDAT

brownie honestidad

#2 HUMILITAT

brownie honestidad

#3 TRANSPARÈNCIA

brownie honestidad

#4 RELOVE

brownie contact

People & Culture

Brownie està formada per més de 450 treballadors que tenen l'objectiu comú de crear una experiència de compra inoblidable per als nostres clients. Tant a les oficines com a les botigues, oferim la possibilitat de desenvolupar una carrera professional apassionant en una indústria en canvi constant.

Les nostres oficines són al centre de Barcelona. Més de 2.500 metres quadrats d'espai on la creativitat, el rigor analític i la passió per la moda s'uneixen per dissenyar les nostres col·leccions.