ROOTS

Brownie is opgericht door Mercedes Ortega en Juan Morera en geboren uit de wens om een kwalitatief hoogstaand en vrouwelijk product aan te bieden dat is geïnspireerd door hun thuisland en het Middellandse Zeegebied. Naar aanleiding van een pup die onlangs bij de familie was gekomen, gaven ze hun nieuwe merk de naam Brownie.

Details die niet op zoek zijn naar perfectie, maar naar geluk.

brownie girl

#brownieGirl

Brownie is het merk van meiden die op zondagochtend een gezellig ontbijt organiseren, op blote voeten op het strand lopen omdat ze het zout op hun huid willen voelen, schatten vinden op de zolder van hun grootvader, met losse handen en wijd open armen fietsen, voor een ontwerp kiezen om de saaiheid thuis te vergeten en weten dat hun vriendinnen hun sisters zijn.

Collectie

Frisheid, functionaliteit en vertrouwen. Dit zijn de waarden die in elk van onze kledingstukken terug te vinden zijn. Zo kunnen we ontwerpen aanbieden die degene die ze draagt gelukkig maken. Onze collecties worden gekenmerkt door de mix van hoogwaardige, tijdloze basics en trendy kledingstukken die onze levendige en spontane geest uitdragen.

brownie girl
brownie girl

Our way

Liefhebbers van vrijheid, comfort, het goede leven, zonnige dagen op het strand en regenachtige dagen op de bank. Brownie's missie is om met een team, winkels en collecties deze wereld met optimisme te vullen, waarbij vreugde ons "manifest" is.

brownie honestidad

#1 EERLIJKHEID

brownie honestidad

#2 BESCHEIDENHEID

brownie honestidad

#3 TRANSPARANTIE

brownie honestidad

#4 RELOVE

brownie contact

People & Culture

Brownie heeft meer dan 450 medewerkers die als gemeenschappelijk doel hebben een onvergetelijke winkelervaring voor onze klanten te creëren. Of het nu op kantoor is of in de winkel, wij bieden de mogelijkheid om een fascinerende carrière aan te gaan in een voortdurend veranderende branche.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het centrum van Barcelona. Op ruim 2500 vierkante meter ruimte komen creativiteit, analytische discipline en passie voor mode samen bij het ontwerpen van onze collecties.